Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нове інтерфейсне рішення VEKA WinDoPlan

13 липня 2023

Нове інтерфейсне рішення прискорює передачу даних у програмне забезпечення планування VEKA WinDoPlan

ІТ-фахівці Digital Building Solutions GmbH (DBS), компанії VEKA Group, розробили новий інтерфейс для прискореної передачі даних у співпраці з програмною компанією Klaes. Було виконано справжню новаторську роботу, тому що хоча програмне забезпечення для планування та керування виробництвом є стандартним для більшості віконних компаній, галузі досі не вистачало інтерфейсу для швидкої передачі даних між програмами. Бажання знайти тут практичне і нескладне рішення виникло з боку компаній-партнерів VEKA. Тепер сумісне з’єднання програмного забезпечення для планування та керування виробництвом значно полегшує компаніям, які займаються виготовленням вікон, передачу даних, отриманих на етапі планування, безпосередньо до програмного забезпечення виробництва та перевірку їх за допомогою програмного забезпечення для планування.

Значна економія часу, менше помилок

Після тривалої фази тестування партнери VEKA можуть використовувати новий інтерфейс, який наразі викликав великий інтерес і ентузіазм. «Час отримання необхідних даних скорочується вдвічі, оскільки цей процес необхідний лише один раз», — підтверджує Герд Вальтер, керуючий директор компанії Walter Fenster + Türen GmbH у Касселі. І економія часу – не єдина перевага нового інтерфейсу. Також вітається більш висока надійність процесу та менша схильність до помилок при передачі даних.

Програмне забезпечення Klaes стає сумісним з BIM

Окрім згаданих переваг, новий інтерфейс має ще одну перевагу. Цифрове зв’язування BIM-сумісного програмного забезпечення для планування WinDoPlan з програмним забезпеченням від Klaes також робить його сумісним з BIM. Що, до речі, налаштовує компанії віконного виробництва на майбутнє. Якщо ви хочете залишатися конкурентоспроможними в майбутньому, ви повинні бути в змозі зробити ваш матеріал даних доступним для створення інтелектуального моделювання (BIM) у інтегрованому процесі. Тому що лише повні набори даних усіх продуктів, які використовуються в будівельному проекті, дозволяють проектувальникам створити цифрового двійника будівлі.

У майбутнє з WinDoPlan

Спеціалізовані компанії, які вже покладаються на BIM-сумісне програмне забезпечення для планування WinDoPlan від VEKA, можуть заощадити час і спланувати вікна та двері до найдрібніших деталей, від вибору системи профілю до повної документації. Крім того, програмне забезпечення надає цінну підтримку в області обґрунтованого визначення розмірів, статики скла та визначення розмірів кріплень, а також розрахунків ізотерм і приєднання до стін. За допомогою WinDoPlan статичні розрахунки та U-значення, необхідні для планування вікон, є набагато точнішими та легшими у виконанні, ніж це було досі.