Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нові відео від компанії VEKA

14 квітня 2014

Популярність торгової марки не виникає сама собою. У жорсткому конкурентному світі ніякий продукт не проб'є собі дорогу сам. Для того, щоб споживач знав марку, ставився до неї з довірою, і, найголовніше, віддавав їй перевагу своїми грішми протягом багатьох років, необхідно тривале кваліфіковане просування. Його не можна вмістити в рамки однієї-двох кампаній, цим треба займатися з року в рік, і робити це професійно, використовуючи разом з традиційними і найбільш інноваційні засоби комунікації.

На зорі віконного бізнесу асортимент маркетингових відеоматеріалів у профільних компаніях був традиційно скромний: корпоративне відео та кілька рекламних роликів, і навіть ці матеріали були далеко не у всіх. Поступово наявність власних відео стала вже просто хорошим тоном, розширювався і їх формат - до класичних жанрів стали додаватися відеоекскурсії, навчальні фільми, записи різних заходів.

VEKA стала однією з перших компаній, котра старалася використовувати можливості нових технологій по максимуму. У 2001 році ми відзняли наше перше корпоративне відео, в 2003 - зробили першу добірку відеоматеріалів на DVD для використання в партнерських комунікаціях. Навесні 2005 року відбулася світова прем'єра сервісу Youtube, в 2007 році ресурс знайшов російськомовний інтерфейс, відкривши перед всіма користувачами можливості створення власних відеоканалів. У 2010 VEKA Ukraine відкриває свій корпоративний відеоканал, ставши першим підприємством в VEKA Group, що впровадила в свій арсенал цей ефективний комунікативний засіб.

На сьогоднішній день відеоканал VEKA на Youtube містить уже кілька десятків різноманітних матеріалів - репортажі з галузевих виставок, колекції рекламних роликів як самої VEKA, так і наших партнерів, сюжети, присвячені інженерним рішенням. На часі ми розміщуємо нову серію відеоматеріалів, присвячених нашим продуктам та віконній тематиці. Відвідувачі Youtube вже змогли гідно оцінити матеріал, присвячений панорамному склінню VEKASLIDE https://www.youtube.com/watch?v=F7YTed2eDOE; на черзі - ролики, в яких будуть показані вхідні двері, "ермітажне" вікно, штульповое вікно, "шкільне" вікно та інші продукти.

До того ж, для партнерів VEKA Ukraine всі матеріали будуть доступні для завантаження по мірі анонсування в партнерському розділі сайту www.veka.ua.