Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нові інструменти сайту veka.ua для партнерів компанії

05 червня 2015

Компанія VEKA Ukraine завжди прагне до інновацій і постійно розширює як свій асортимент, так і інструментарій, які допомагають нашим партнерам ефективніше працювати на сучасному ринку світлопрозорих конструкцій.

Ми раді презентувати вам два нові інструменти нашого сайту www.veka.ua, які напевно будуть корисні для роботи, розвитку бізнесу та зростання продажів наших партнерів.

АКЦІЇ ПАРТНЕРІВ

Новостіна стрічка сайту veka.ua, на відміну від багатьох не новостійних сайтів, "жива" і регулярно оновлюється, в першу чергу, завдяки нашим партнерам. Разом з тим, ми чудово розуміємо, що найбільший інтерес для основної частини відвідувачів нашого сайту є саме акції та спеціальні пропозиції для покупців.

З сьогоднішнього дня ми надаємо можливість розміщення акційних пропозицій наших партнерів на сайті veka.ua

НОВІ ДИЛЕРИ

Другий наш інструмент присвячений другий цільової аудиторії нашого бізнесу - дилерам. Зокрема, він дозволить партнерам VEKA одержувати напряму заявки з нашого сайту від вже потенційно лояльних до нашого бренду дилерів.

У найближчих планах компанії VEKA реалізація ще ряду інструментів і можливостей, розрахованих на підвищення ефективності нашої з вами роботи!