Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нові можливості сайту veka.ua

25 лютого 2014

Практично будь-яку покупку сьогодні вже неможливо уявити без попереднього збору покупцем інформації в Інтернет. Компанія, котра думає про розвиток продажів, зобов’язана приділяти увагу своїй присутності в Мережі, де, утім, "просто бути присутнім" вже недостатньо. В Інтернеті необхідно бути яскравим, інформативним і замітним; важливо бути зручно розміщеним і легким для пошуку. Зручна, інтуїтивно зрозуміла споживачу довідкова інформація про постачальників товарів і послуг істотно підвищує їх шанси на ринку, і віконні компанії тут не виняток.

Одним з головних завдань сайту veka.ua є якраз таке надання інформації про місця, де можна купити вікна із профілю VEKA. Саме за цим приходять сюди тисячі відвідувачів кожного дня. На нашому сайті реалізована зручна система пошуку найближчої до споживача точки продажу, кожна з яких представлена на картах Google. Вибравши найближчий до вас синій ромбик і клікнувши на нього, Ви отримуєте інформацію про назву компанії, бачите номери телефонів і факсів, web-адресу і електронну пошту. Більше того – Ви можете відразу з карти відправити заявку на замір, і з Вами оперативно зв’яжеться перший вільний працівник.

Тепер у цієї електронної картотеки місць продажів з’явилась ще одна важлива функція – компанія може розміщувати в інформаційній карті фотографії свого офісу чи шоуруму – як фасадної частини, щоб потенційний покупець оперативніше "зорієнтувався у місцевості", так і самої експозиції, інтер’єру. Таким чином, у самої віконної компанії чи її дилерів з’являється можливість звернути увагу потенційного клієнта на найцікавіші експонати ще до того, як клієнт з’явиться в офісі продажу.

Але і ще не все. В інформаційній картці точки продажів тепер є важливий пункт "Як проїхати". Всі ми вже досить розпещені навігаторами, і самостійно прокладати маршрут руху по карті сьогодні вже мало хто хоче. Розумна система VEKA проложить для Вас оптимальний маршрут, за яким Ви без втрат часу зможете добратись до потрібного Вам офісу.

"Ми хочемо, щоб відвідувачі нашого сайту отримували на ньому максимум інформації про наших партнерів, їх продукти і точки продажу, - коментує керівник напрямку digital-комунікацій VEKA Rus & Ukraine Роман Конончук, - впевнений, що нові можливості будуть оцінені як партнерами, так і відвідувачами та широко затребувані"