Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Навчання в "Школі монтажника" йде повним ходом

05 березня 2014

28 лютого на українському заводі VEKA пройшов черговий технічний семінар, присвячений якісному монтажу віконних конструкцій. У ході заходу були розглянуті основні помилки при монтажу вікна, а також спеціально для навчальних цілей було встановлено вікно з використанням спеціальних монтажних стрічок.

У безкоштовних щотижневих семінарах беруть участь представники дилерів віконних компаній і монтажники, які щодня встановлюють не одне вікно і яким вкрай важливо точно знати технологію і тонкощі процесу.

Навчання в "Школі монтажника" йде повним ходом

Один з учасників семінару, Ярослав Попович, директор віконної фірми з міста Фастова Київської області, поділився своїми враженнями від семінару.

"Про семінар я дізнався від свого партнера – заводу−виробника віконних конструкцій. Наша фірма є їх дилером і працює тільки з вікнами з профілю VEKA. Ми давно помітили, що вікна з якісного профілю набагато легше і швидше монтуються, тому фірма є, можна сказати, затятим прихильником бренду VEKA.

Навчання в "Школі монтажника" йде повним ходом

Треба сказати, що вікна з профілю VEKA легко продавати: споживачі схильні довіряти перевіреної марці. А VEKA відмінно зарекомендувала себе на нашому ринку.

З іншого боку, від правильного монтажу залежить, чи буде вікно довго і надійно служити своєму власникові. Навіть дуже якісне вікно може не радувати господаря, якщо встановлено неправильно. Продування, протяги, руйнування віконних рам або випадання конденсату часто опиняються на совісті не виробника вікна, а монтажника. Однак простий споживач не буде розбиратися, що не так: він просто може вирішити, що вікно йому не подобається.

Ми як дилери раді, що VEKA приділяє увагу не тільки виробництву якісного профілю, але і надає допомогу в навчанні правильному монтажу. Це відмінна можливість підвищити свій професіоналізм і дізнатися тонкощі від справжніх фахівців.

У роботі монтажника дуже багато нюансів, які можуть позначитися на кінцевому результаті. Наприклад, я знаю підрядників, які встановлюють вікна так, як було прийнято кілька років тому. Застосовують тільки піну і не знають про існування сучасних технологій і матеріалів. Тоді як система тришарової ізоляції монтажного шва - це вже стандарт, який гарантує повну паро-, шумо - і теплоізоляцію.

На занятті в "Школі монтажника" присутнім доступно розповіли про всі деталі процесу, роздали методички, де прописані всі норми і стандарти. Я впевнений, що рівень монтажних робіт неодмінно підвищиться, а, значить, в кінцевому підсумку від цього виграють всі учасники: від виробника профілю до клієнта. Завдяки високопрофесійному монтажу вікно буде служити довго і відмінно виконувати свої функції: захист від холоду, спеки, шуму".

Реєстрація на семінари для монтажників проходить на спеціальному промо- сайті: http://montazh.veka.ua/