Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Навчальний центр "VEKA Professional" провів семінар для компанії "Вікнопром"

01 липня 2016

Компанія "Вікнопром", партнер VEKA Україна, спільно з Навчальним центром "VEKA Professional" провела для своїх співробітників навчальний семінар " Вдосконалюємось разом ".

Програма тренінгу була адаптована під сучасні потреби ринку, з урахуванням нових трендів, купівельної спроможності і пропонований асортимент продуктів заводу. За словами бізнес-тренера Навчального центру Оксани Царалунга, щоб бути успішним у віконному бізнесі потрібно бути в курсі сучасної ринкової ситуації. Знання, отримані кілька років тому, не можуть повною мірою бути застосовані сьогодні. Потрібно постійно розвиватися і вдосконалюватися, оскільки час не стоїть на місці і компанія "Вікнопром" також.

Крім того, під час зустрічі з представниками заводу йшлося щодо соціальної значущості віконного бізнесу, про престижність посади менеджера з продажу. Особливу увагу було акцентовано на комунікації з клієнтами і на те, з допомогою яких інструментів залучити нових і утримати існуючих.

Чималий інтерес у присутніх викликало обговорення питань зміцнення і підвищення позитивного іміджу компанії та формування фірмового стилю обслуговування, які безпосередньо впливають на збільшенням продажів.

Як зазначили учасники зустрічі, семінар був змістовний, цікавий, проведений на високому рівні, а отримана інформація буде використана у подальшій роботі.