Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Навчальний центр "VEKA Professional" провів семінар для дилерів ТМ "ВікноПлюс"

27 травня 2016

24 і 25 травня на території заводу ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Ukraine, відбувся семінар "Модульність текстових скриптів. Майстерність комунікацій як прояв ефективності сучасних продажів", який проводила керівник корпоративного Навчального центру "VEKA Professional" Оксана Царалунга.

Відпрацювання навичок взаємодії з клієнтом, формування моделі іміджу менеджера і його нового "почерку" як фахівця, оригінальне представлення продукції - про це йшла мова під час тренінгу для менеджерів компанії.

Оксана Царалунга, як завжди захопила в інформаційний "полон" учасників семінару: протягом двох днів дилери вправлялися в майстерності ведення діалогів з потенційними покупцями, вчилися мистецтву переконання і аналізували свої комунікаційні помилки.
Головний меседж, який Царалунга Оксана донесла до присутніх: "Клієнта не потрібно навантажувати технологічної характеристикою продукції, а потрібно знайти доступні та переконливі слова його переваг. Найважливіше – з клієнтом завжди треба бути чесним".

Навчальний центр

Додаткову інформацію присутнім надали гості тренінгу. Нову продукцію компанії  "VEKA 2016 року" – алюмінієві накладки на профільну систему SOFTLINE нестандартних кольорів представив Сергій Губка, торговий представник "ВЕКА Україна". Ці накладки захищають виріб від агресивного зовнішнього середовища, збільшують термін комфортної експлуатації вікна і є оригінальними, завдяки цікавим кольоровим рішенням.
Завершилося навчання оглядовою екскурсією на завод по виготовленню склопакетів ТМ "ВікноПлюс".