Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

На підприємствах компанії VEKA в Києві і Новосибірську введені в експлуатацію лінії ламінації

05 липня 2013

Кінець червня - початок липня ознаменувалося знаковими для компанії VEKA подіями: 20 червня на київському та 1 липня на новосибірському заводах були введені в експлуатацію власні лінії ламінації профільних систем. Це довгоочікувана подія для всіх клієнтів і партнерів компанії цих регіонів. Тепер час доставки ламінованого профілю істотно зменшиться, і компанії-переробники зможуть швидше реагувати на потреби своїх покупців.

«Встановлені лінії на новосибірському і київському заводах», - сказав Генеральний директор VEKA Rus Josef Beckhoff. - «Відповідають найвищим і вимогливим стандартам. Профілі VEKA випускаються тільки в самому вищому класі якості - RAL A. Настільки ж ретельно ми контролюємо якість і кольорових профілів, вибираючи для їх виробництва тільки найкращі матеріали та комплектуючі ».

Для ламінації VEKA використовує тільки високоякісні плівки компанії Renolit, виготовлені за технологією SST, використання якої збільшує відражаючиу здатність поверхні і оберігає профіль і вікно в цілому від перегріву під впливом сонячних променів. Плівка наноситься як на класичні білі профілі, так і на артикули, пофарбовані в масі в темно-коричневий або карамельний колір.

Ламінований профіль стає все популярнішим з кожним роком. Такий профіль дозволяє створювати індивідуальний дизайн вікна, відповідний до конкретного інтер'єру. До того ж, ламінація надає віконного профілю елегантний зовнішній вигляд, захищає від механічних пошкоджень, а також захищає вікно від атмосферних впливів і сонячним променям, а значить вікно з ламінованого профілю прослужить своїм господарям ще довше.