Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Монтаж пластикових вікон у зону утеплення в Passive House block

31 травня 2021

Монтаж пластикових вікон у зону утеплення в Passive House blockЗастосування нових технологій в будівництві передбачає і більш вдосконалений підхід при монтажі світлопрозорих конструкцій. Один з таких об'єктів представляє компанія «Сонячні вікна», яка займалася проєктуванням і безпосередньо склінням будинку, побудованого за технологією Passive House block.

Конструкція стіни диктує умови з виносом вікна в зону утеплювача на опорні консолі, які дозволяють регулювати виноси на певну довжину. Ця система сертифікована для установки зламостійких вікон класу RC 2.

Всі матеріали максимально енергоефективні, а скління виконано із застосуванням віконних конструкцій з профілю VEKA Softline. Крім того, роботи проходили з мінімальними втратами матеріалів і під умовним девізом: «Ми повинні берегти планету і використовувати її ресурси раціонально».

Представники компанії «Сонячні вікна» та «КАНТАЛЬ», партнера VEKA, розповіли, а головне, в деталях показали, які цікаві технологічні особливості та нюанси відрізняють цей об'єкт від інших, роблячи його унікальним.

Дивіться наше нове відео на YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine