Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Мобільний офіс компанії "Вікно Плюс" вирушив підкорювати Чернівці

20 березня 2015

Компанія "Вікно Плюс", партнер VEKA Ukraine, відкрила черговий мобільний офіс для своїх клієнтів. На цей раз можливість скористатися новинкою з'явилася у потенційних замовників у Чернівцях.

"Вікно Плюс" одна з перших компаній, яка ініціювала створення пересувних офісів у містах України. Так у жовтні минулого року відбулася презентація першого мобільного офісу в Кам'янець-Подільському, а через кілька місяців, у грудні, подібною послугою змогли скористатися і мешканці Львова.

У березні партнер компанії Олександр Лунга придбав "брендомобіль", який дозволяє максимально швидко зв'язатися з клієнтом. Завдяки тому, що мобільний офіс укомплектований різними виставковими зразками в натуральну величину, у клієнта є можливість і побачити, і протестувати пропоновані рішення.

Мобільний офіс компанії "Вікно Плюс" вирушив підкорювати Чернівці

До того ж, представник компанії може надати кваліфіковану консультацію, відразу провести замір, розрахувати вартість замовлення і укласти договір на місці.

"Вікно Плюс" має намір створити подібні мобільні офіси і в інших містах, адже бути ближче до клієнта - це один з основних принципів компанії.