Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Віконний консалтинг" провела цикл тренінгів для ТМ "ВікноПлюс"

25 квітня 2016

У Кам'янець-Подільському бізнес-тренер компанії "Віконний консалтинг" Олег Кесслер провів цикл тренінгів для керівників і співробітників партнерських салонів компанії ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Ukraine.

Головними темами тренінгів були "Телефонні продажі" і "Психотипи покупців". За відгуками учасників тренінгів, розглянутий матеріал дав можливість краще зрозуміти клієнта, більш якісно провести переговори, що дозволить збільшити кількість потенційних замовників.

Якщо ж підсумувати тему "Телефонні продажі", то в ході тренінгу слухачі отримали "скелет" сценарію телефонних продажів, розібралися, як у досить короткий час телефонної розмови правильно "провести" клієнта по всіх етапах продажу, оскільки правильно вибудувана бесіда істотно впливає на ймовірність замовлення на замір по телефону без відвідування клієнтом офісу продажів.

Компанія "Віконний консалтинг" провела цикл тренінгів для ТМ "ВікноПлюс"

На тренінгах були присутні більше сорока слухачів, які по завершенні його зазначили, що розглянуті проблеми в комунікації з клієнтами були дуже цікаві і головне – отримані навички можна з успіхом використовувати в роботі.