Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "ВікноПлюс" відзначена нагородою "Кращий об'єкт підприємницької діяльності"

07 вересня 2015

Напередодні Дня підприємця, який в Україні відзначається в першу неділю вересня, комерційний директор компанії "ВікноПлюс", партнера VEKA Ukraine, був удостоєний грамоти від мера Кам'янець-Подільського як кращий молодий підприємець року.

До Дня підприємця в Кам'янець-Подільському вперше пройшов конкурс "Кращий об'єкт підприємницької діяльності". У числі переможців - комерційний директор компанії "ВікноПлюс" Дмитро Ведерников, який був удостоєний звання "Кращий молодий підприємець року".

Церемонія нагородження найкращих підприємців року відбулася в мерії, де мер Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич особисто вручав почесні грамоти.

Звертаючись до всіх присутніх з привітанням Михайло Сімашкевич сказав:

"З кожним роком соціальна інфраструктура нашого міста продовжує розвиватися, відкриваються нові магазини і торгові центри, ресторани і кафе, створюються нові робочі місця, споживачі мають більш повний вибір товарів. Нехай і надалі ваші зусилля будуть спрямовані на забезпечення високих темпів розвитку торговельної мережі міста і країни. Бажаю вам благополуччя, родинного тепла і миру".

Компанія "ВікноПлюс" відзначена нагородою "Кращий об'єкт підприємницької діяльності"