Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Вікно Плюс" виступає за здоровий спосіб життя

26 травня 2015

Компанія "Вікно Плюс", партнер VEKA Ukraine, продовжує свою соціальну діяльність, спрямовану на підтримку здорового способу життя у підростаючого покоління.

Компанія виступила спонсором міських змагань з воркауту - одному з різновидів масових фізкультурних занять, що включають в себе виконання різних вправ на вуличних спортмайданчиках: на турніках, брусах, шведських стінках, горизонтальних сходах і інших конструкціях, або взагалі без їх використання, роблячи акцент на роботу з власною вагою і розвитком сили і витривалості. Такому розмаїттю силових елементів, які демонстрували учасники, могли б позаздрити знамениті майстри даного виду спорту.

Компанія "Вікно Плюс" виступає за здоровий спосіб життя

У змаганнях брали участь більше тридцяти учасників. Так футбольна команда ТМ "Вікно Плюс", в рамках турніру з міні-футболу, зустрічалася з юнацькою командою ДША № 2. Матч не дав нудьгувати футбольним уболівальникам і пройшов при бурхливій ​​підтримці трибун, закончівшісь з рахунком 10:7 на користь команди "Вікно Плюс ". Після закінчення змагань, всі учасники були нагороджені подарунками від компанії "Вікно Плюс".