Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія “Вікно Плюс” відкрила черговий салон у Молдові

09 квітня 2015

7 квітня  успішно відбулося відкриття другого брендового салона ТМ “Вікно Плюс”, партнера VEKA Ukraine, в республіці Молдова. Тепер жителі міста Бричани можуть отримати кваліфіковану консультацію та послуги від фахівців салону, та придбати високоякісні металопластикові конструкції.

Представники компанії “Вікно Плюс” в особі власника Сергія Ведерникова, комерційного директора Дмитра Ведерникова, керівника відділу продажів Вадима Репінецького привітали власника салону Олександра Бендерського і вручили диплом “Перспектива 2015 року”. Так само нового партнера привітали регіональний представник компанії Winkhaus Віктор Піняк, регіональний представник компанії VEKA Ukraine Сергій Губка.

Компанія “Вікно Плюс” відкрила черговий салон у Молдові

Представлений асортимент продукції в новому салоні здатний вразити своєю різноманітністю самого вибагливого покупця, що в поєднанні з гнучкою ціновою політикою і повним ”портфелем “послуг по встановленню металопластикових конструкцій робить представництво ТМ “Вікно Плюс” лідером на ринку ПВХ конструкцій в республіці Молдова.

Компанія “Вікно Плюс” відкрила черговий салон у Молдові

Всі бажаючі можуть завітати до нового салону та зробити замовлення за адресою: республіка Молдова, Бричани,  вул. Міхая Ємінеску, 19.