Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Вікно Плюс" провела серію навчальних програм

03 березня 2015

З початку 2015 компанія "Вікно Плюс", партнер VEKA Ukraine, організувала і провела кілька програм для підвищення кваліфікації співробітників, першою з яких став тренінг провідного спеціаліста міжнародного навчального центру "VEKA Professional" Оксани Царалунга.

У лютому, в спеціалізованому навчальному класі зібралися співробітники ключових відділів компанії "Вікно Плюс" (відділ розвитку, відділ роздрібних і дилерських продажів) для того, щоб у дружній атмосфері і у форматі конструктивного діалогу якісно поповнити професійні знання, а найголовніше, підзарядитися позитивною енергією і налаштуватися на ефективний і успішний робочий процес.

Компанія

Дещо пізніше двері навчального класу в Кам'янець-Подільському були відкриті для партнерів-дилерів. Навчальна програма включала в себе як лекційну, так і практичну частину. Практичні заняття проводилися в шоу-румі чинного роздрібного салону "Вікно Плюс", який оснащений ультрасучасними зразками та іншими підручними інструментами, здатними полегшити і значно підвищити роботу менеджера-консультанта.

У процесі роботи учасники програми мали можливість познайомитися з декількома тематичними майстер-класами від Оксани Царалунга. Після чого, кожен учасник програми спробував свої сили і продемонстрував отримані знання на практиці. В аналогічному форматі була проведена тематична програма в Тячеві, в якій брали участь партнери із Закарпатського регіону. Важливо відзначити, що програма була організована на базі роздрібного салону, одного з партнерів, а саме Василя Піцури, який є одним з найсильніших і динамічно розвинутих представників дилерської мережі компанії "Вікно Плюс" в даному регіоні.

Компанія

За підсумками проведених заходів, можна з упевненістю сказати, що партнерська мережа компанії "Вікно Плюс" помітно міцніє і, незважаючи на непросту економічну і психологічну обстановку в країні, утримує свої позиції на гідному рівні.