Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія «Вікно Плюс» провела круглий стіл із партнерами

04 листопада 2014

У центральному офісі компанії "Вікно Плюс", партнера VEKA Ukraine, відбувся круглий стіл представників компанії та дев’яти її кращих дилерів.

Основні питання, що було розглянуто під час зустрічі - інновації компанії у веденні бізнесу та  виробництві, обмін досвідом.

 

Головне питання круглого столу – плани розвитку компанії на 2015 рік, про які розповів директор "Вікно Плюс" Сергій Ведерніков. Стратегією щодо нових напрямків активних продажів поділився комерційний директор компанії Дмитро Ведерников.

 

Обмін досвідом розпочався з презентації продукції Saint-GobainGlass, яку представив директор компанії Сергій Сердюк. До жвавого обговорення  питань, пов'язаних з логістикою, деякими технологічними моментами виробництва продукції, її асортименту підключились усі запрошені дилери.

 

Компанія «Вікно Плюс» провела круглий стіл із партнерами 

 

Незважаючи на те, що запрошені представники фірм-дилерів є конкурентами на ринку, спілкування виявилося корисним для усіх, оскільки подібні заходи - це один з основних інструментів розвитку компанії та довготривалого партнерства.