Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Вікно Плюс" підбила підсумки та презентували новий продукт

25 грудня 2014

Напередодні Нового року, в день Святого Миколая, компанія "Вікно Плюс", партнер VEKA Ukraine, привітала зі святом партнерів і друзів. Під час святкового вечора прозвучало багато теплих слів на адресу партнерів компанії, були представлені інновації "Вікно Плюс", а також піднесені цінні подарунки.

19 грудня в Кам'янець-Подільському відбувся святковий вечір, на який компанія "Вікно Плюс" запросила своїх дилерів та партнерів. Під час офіційної частини гостям була представлена профільна система "Protec". З презентацією власного віконного бренду виступив глава компанії "Вікно Плюc" Сергій Леонідович Ведерников, який розповів про історію компанії і про те, чому компанія прийняла рішення про виведення віконної лінійки під власною торговою маркою. Про переваги віконних конструкцій "Protec" розповів експерт віконного ринку України Олег Кесслер.

Сергій Ведерніков презентував віконний бренд від "Вікно плюc" - "Protec"

Ще одну нову розробку від компанії VEKA Ukraine  - "VEKA Artline" представив регіональний представник Сергій Губка. Комерційний директор компанії "Вікно Плюс" Дмитро Ведерников представив партнерам бонусну програму для просування бренду на 2015 рік. Друга частина святкового вечора була присвячена підведенню підсумків 2014 року і нагородження подарунками дилерів компанії "Вікно Плюс" - переможців у різних номінаціях.

Перше місце в номінації "Лідер продажів" завоював представник компанії в Хмельницькому В'ячеслав Борчук, якому глава компанії "Вікно Плюс" Сергій Ведерніков урочисто вручив ключі від автомобіля Skoda Rapid. Призери 2-го, 3-го і 4-го місць отримали цінні подарунки: Ipad, ноутбук, плазмовий телевізор.

Сергій Ведерніков вручив ключі від автомобіля Skoda Rapid В'ячеславу Борчук - переможцю в номінації "Лідер продажів"

Також були вручені призи в інших номінаціях. Переможця в номінації "Лідер інновацій» привітав комерційний директор компанії Winkhaus Україна Іван Богдан. У номінації "Надійний партнер" путівки для шести дилерів у Зенденхорст на головне підприємство VEKA AG (Німеччина) вручив регіональний представник VEKA Україна Сергій Губка. Комерційний директор "Вікно Плюс" Дмитро Ведерников вручив призи переможцям у номінаціях: "Перспектива компанії" - десять призерів отримали світові бестселери з ведення бізнесу, а путівка на двох до Єгипту дісталася переможцю номінації "Прорив року".

Путівка на двох до Єгипту дісталася переможцю номінації "Прорив року"

У номінації "Високі показники продажів гаражних воріт" кейс із зразками секційних воріт був вручений бренд-менеджером компанії "Алютех" Романом Кузневим. Після вручення нагород гості були запрошені на святковий вечір в українському стилі. Було сказано багато теплих слів, як від дилерів, так і від постачальників компанії "Вікно Плюс". У числі гостей новорічної вечірки були партнери-дилери, співробітники ТМ "Вікно Плюс" і почесні гості: Андрій Лесьо - засновник, головний редактор інтернет видання okna.ua, Олександр Степаненко - виконавчий директор VEKA Ukraine, VEKA Rus, Оксана Царалунга - керівник навчального центру "VEKA Professional", Сергій Губка - регіональний представник VEKA Ukraine, Роман Конончук - фахівець з реклами та маркетингу компанії VEKA, керівник проекту "Віконний консалтинг" Олег Кесслер, Іван Богдан - комерційний директор компанії Winkhaus Україна, Олексій Обрезумов - керівник компанії Liseс.

Компанія "Вікно Плюс" підбила підсумки та презентували новий продукт

Компанія "Вікно Плюс" побажала всім партнерам у Новому році стабільності і процвітання, а також  висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю!