Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія VEKA провела екскурсію на виробництві для дилерів "Оконіки"

25 листопада 2015

20 листопада VEKA Ukraine приймала у себе на заводі дилерів одного з найбільших партнерів Центральної України компанії "Оконіка".

У рамках екскурсії по заводу VEKA гості відвідали цехи, де безпосередньо виготовляються профільні системи, дізналися щодо їх конструктивних можливостей і якісних переваг, а також змогли відстежити весь процес ламінації, в результаті якого профіль стає оригінального кольору - під дерево або під метал.

Познайомилися представники "Оконіки" не тільки з виробничими лініями, але й з лабораторією, і навчальним центром, де гостям був продемонстрований процес випробування вікон на спеціальному стенді.

Компанія VEKA провела екскурсію на виробництві для дилерів "Оконіки"

Після екскурсії по заводу, гості відвідали перший енергоефективний будинок в Україні - Optima Hausе, створений на основі європейських концепцій - "Мультікомфортний дім" і "Активний дім". При будівництві Optima Hausе були використані сучасні будівельні матеріали і конструкції. Гості змогли побачити і на практиці переконатися в високих технічних характеристиках енергоефективних вікон з профілю VEKA.