Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія LUVIN провела серію тренінгів з продажу для партнерів

14 червня 2016

Минулого тижня компанія LUVIN, партнер VEKA Україна провела тренінг для партнерів "Три золотих правила експерта з продажу". Тренінг проводила внутрішній бізнес-тренер компанії LUVIN Ольга Селивейстр, яка має 14-річний досвід продажів світлопрозорих конструкцій.

Учасники навчання отримали практичні навички виявлення бажань замовника, підбору відповідного рішення під потреби клієнта з асортименту LUVIN і укладення договору. Також розглядали поширені помилки презентації продукту і працювали над ними.
Після завершення тренінгу всі учасники отримали сертифікати та поділилися враженнями. Як зазначив Олександр Бобир, один з учасників, заняття проходили активно, всі були включені в роботу, оскільки під час занять піднімалися актуальні проблеми.
Менеджер компанії "Всі Сезони" по закінченні тренінгу зауважила, що її переповнює бажання застосувати на практиці всі ті знання, які вона отримала.

Компанія LUVIN провела серію тренінгів з продажу для партнерів

Тарас Сістук, директор компанії "Comfort house" зазначив, що навчання було практичним, цікавим, корисним, щирим і позитивним, а ще такі тренінги важливі в першу чергу тому, що на них збираються дилери однієї галузі, а це дає можливість обмінюватися досвідом.

Дуже важливим інструментом для менеджерів з продажу є набуті знання, тому компанія LUVIN постійно проводить навчання як для співробітників, так і для партнерів, з метою поглиблення знань щодо асортименту та поліпшення практичних навичок у робот із замовником. А використання "Трьох золотих правил експерта з продажу" допоможуть збільшити кількість задоволених замовників і поліпшити фінансові результати партнерів компанії LUVIN.