Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія GoodWin завершила скління першого житлового будинку в "Лісовому кварталі"

27 листопада 2014

Компанія GoodWin, партнер VEKA Ukraine, бере участь в склінні нового житлового комплексу в Броварах - "Лісовий квартал", перша черга якого вже здана. Згідно з проектом енергозберігаючі вікна будуть встановлені в п'яти різнорівневих житлових будинках.

"Лісовий квартал" знаходиться в центрі Броварів і за проектом на його території  площею 5 га буде розташовано п'ять 24-поверхових житлових будинків, а також об'єкти інфраструктури. У листопаді завершилося будівництво першої черги житлового комплексу, склінням якого займалася компанія GoodWin. У першому житловому будинку встановлені енергоефективні металоконструкції з профілю VEKA класу А.

Використані при склінні комплексу світлопрозорі конструкції відповідають сучасним вимогам енергозбереження - "Теплова ізоляція будівель".  Дані вимоги державних будівельних норм є обов'язковими на території  України.

Оптимальні теплотехнічні показники віконних конструкцій послужать надійною гарантією комфорту і тепла для мешканців  нового житлового комплексу, будівництво якого триває.

Компанія GoodWin завершила скління першого житлового будинку в