Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія Goodwin завершила роботи по склінню у ЖК "Зелений квартал" у Броварах

08 серпня 2016

Компанії Goodwin, партнер VEKA Україна, завершила роботи по склінню житлового будинку в багатоповерховому комплексі "Зелений квартал". Розташований "Зелений квартал" у центрі Броварів, де краще всіх міст-супутників розвинена інфраструктура - як соціально-побутова, так і культурно-розважальна.

Роботи по склінню в одному з будинків у житловому комплексі компанія Goodwin, в рамках співпраці з ТОВ Алекса Груп, відбувалися в два етапи, перший - у лютому цього року, а другий - в липні. Для виконання замовлення були обрані енергоефективні конструкції, виконані з профілю - VEKA PROLINE, VEKA EUROLINE Pro, які  дозволяють істотно скоротити енерговитрати, як на обігрів житла, так і на його охолодження в літній час.

У липні компанія Goodwin продовжила роботи в "Зеленому кварталі", успішно завершивши другий етап у кінці місяця. В будівлі загальна площа світлопрозорих конструкцій склала 2800 кв. м.

Тепер власників квартир в "Зеленому кварталі" порадують енергоефективні світлопрозорі металопластикові конструкції від компанії Goodwin з профілю VEKA .