Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Goodwin" встановила оригінальні СПК в Кременчуку

16 лютого 2017

Компанія "Goodwin", партнер VEKA Україна, завершила засклення одного із залів ресторану "Івушкі", який розташований за адресою: Кременчуг, вул. Героїв України,14.

Це місце проведення дозвілля, яке розташувалося на березі річки Сухий Кагамлик, вже завоювало популярність у місцевих жителів. Зовсім недавно городянам було презентовано новий зал з оригінальним інтер'єром. Згідно з проектом, світлопрозорі конструкції, які встановлені в залі, не мають традиційну прямокутну форму, а виконані у вигляді великих ілюмінаторів.

Для виготовлення круглих вікон був використаний профіль VEKA SOFTLINE, який дозволяє створити енергоефективні СПК, а також забезпечує повну свободу при виборі конфігурації вікна.

Компанія

Треба відзначити, що не тільки виробництво, але й установка подібних СПК, вимагає найвищої майстерності, щоб надалі віконні конструкції виконували естетичне і функціональне навантаження.

Компанія "Goodwin" успішно впоралася із завданням по склінню нового залу – вікна круглої форми органічно підтримали загальний інтер'єр, додавши йому оригінальності.