Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія Goodwin стала учасником проекту IQ energy

26 лютого 2016

Компанія Goodwin,  партнер VEKA Ukraine, тепер представлена ​​в базі даних енергоефективної продукції, придбання якої буде автоматично підтримано кредитною та грантовою  програмою Європейського банку реконструкції  та розвитку.

За словами керівника програми IQ energy Майкла Тота, створення бази даних - перший крок в рамках кампанії з інформування українського суспільства про переваги використання енергозберігаючих продуктів та технологій.

На сайті проекту тепер будь-який зацікавлений в енергозбереженні може ознайомитися з двома каталогами: Каталогом технологій  і  Каталогом постачальників. В них представлена ​​найсучасніша і найбільш енергоефективна продукція та її постачальники.  Ці каталоги дозволять споживачам знайти ті продукти, а також постачальників і монтажні організації, співпраця з якими буде автоматично підтримана кредитної та грантовою програмою ЄБРР. Так, продукцію Goodwin можна вивчити на сайті: http://www.iqenergy.org.ua/technologies, а інформацію про саму компанію - на сайті: http://www.iqenergy.org.ua/suppliers

"На наступному етапі ми будемо постійно оновлювати інформацію на сайті, щоб відображати зміни товарного асортименту і цін", - говорить Майкл Тот.

Нагадаємо, Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) підтримав дії України щодо підвищення енергоефективності. У 2016 році ЄБРР разом з українськими банками і донорськими організаціями розпочав програму "Фінансування інвестицій в підвищення енергоефективності житлового сектора України".

Частина цієї програми передбачає створення двох списків енергоефективного обладнання та послуг в Україні, розміщених на веб ресурсі: список потрібних матеріалів та обладнання (список Лем'є) і список відповідних постачальників і монтажних організацій (список LESI).