Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія Goodwin стала підрядником у реалізації міні-проекту обласного конкурсу "Разом у майбутнє"

15 листопада 2016

Компанія "Goodwin", партнер VEKA Україна, в рамках реалізації міні-проекту "Разом у майбутнє", замінила в дошкільному дитячому закладі в смт Покотилівка старі вікна на металопластикові з профілю VEKA.

Обласний конкурс міні-проектів "Разом у майбутнє" в Харківській області проводиться вже не перший рік. Мета конкурсу – залучити до реалізації нагальних проблем місцеві громади, яким за підсумками конкурсу з обласного бюджету виділяються субвенції. Так, у цьому році на реалізацію 403 міні-проектів переможців конкурсу "Разом у майбутнє" було заплановано виділити 28 млн грн з обласного бюджету.

Дитячий садок у Покотилівці, який став переможцем конкурсу, отримав чудову можливість частково замінити старі віконні конструкції. Компанія "Goodwin", якій було довірено роботу по встановленню нових металопластикових вікон з профілю VEKA PROLINE 70, в найкоротші терміни впоралася з роботою, встановивши за два тижні 34 вікна.

Компанія Goodwin стала підрядником у реалізації міні-проекту обласного конкурсу

Отож вихованцям дитсадка нема чого боятися зимових холодів та спекотних літніх днів. Під час презентації проекту діти підготували для гостей яскраві номери.

Компанія Goodwin стала підрядником у реалізації міні-проекту обласного конкурсу