Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія GOODWIN пропонує заощадити до 35% від вартості вікон

01 березня 2017

Компанія GOODWIN, партнер VEKA Україна, пропонує своїм клієнтам приєднатися до програми "Ощадний дім", роз'яснюючи, які вікна необхідно вибирати, за якими критеріями оцінювати їх.

Для того щоб стати учасником програми "Ощадний дім", необхідно вибрати енергозберігаючі вікна, які мають відповідний паспорт, що підтверджує дані характеристики.

Так, продукція компанії GOODWIN пройшла всі необхідні сертифікаційні процедури для участі у даній програмі, тому всі клієнти можуть бути впевнені в отриманні компенсації, згідно з умовами.

Розмір компенсації становить 20% або 35% (для осіб, яким призначена субсидія), максимум 12 000 грн. від суми кредиту при купіліі: світлопрозорих конструкцій з енергозберігаючим склопакетом (крім однокамерних), в тому числі вікна і балконні двері, відповідне додаткове обладнання та матеріали до них.

Що передбачає програма "Ощадний дім".

Наприклад, клієнт замовляєте 3 вікна загальною вартістю - 10000 грн.

Вносить аванс 10% від вартості – 1000 грн.

Сплачує  4,3% за оформлення кредиту – 387 грн.

Після того, як замовнику встановили вікна, він відносить до банку документи і протягом місяця отримуєте компенсацію 35% від вартості кредиту (3150 грн.) в рахунок погашення тіла кредиту.

Отже, економія складе 3150-387=2763грн.

Сплатити кредит можливо і за 2 місяці. За дострокове погашення кредиту комісія та штрафні санкції відсутні.

Компанія GOODWIN пропонує всім своїм клієнтам приєднатися до програми, завдяки якій кожен учасник отримає можливість заощадити 20-35% від вартості енергоефективних вікон, які суттєво скоротять витрати на опалення і кондиціонування будинку, квартири, офісу.

З адресами салонів, які беруть участь у програмі "Ощадний дім", можна ознайомитися на сайті: http://goodwin.ua/contacts