Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія Goodwin продемонструвала свою продукцію на Великому Слобожанському ярмарку

28 вересня 2016

Компанія Goodwin, партнер VEKA Україна, вперше взяла участь у Великому Слобожанському ярмарку, який відбувся 24-25 вересня у Харкові.

Великий Слобожанський ярмарок проводиться 14-й рік поспіль. На ярмарку свою продукцію представили близько 360 торговельних підприємств з усіх районів та міст області. На демонстраційному стенді компанії Goodwin можна було ознайомитися з повним асортиментом продукції, створеної на базі профілю VEKA: Euroline, Proline, Softline і Softline-Premium, Softline-82.

Також був представлений зразок теплозберігаючого вікна, а представники компанії роз'яснювали всім бажаючим особливості та відмінності цих вікон від простих. На стенді Goodwin можна було в прямому сенсі доторкнутися і відчути різницю між звичайним і енергозберігаючим склопакетом, завдяки спеціальному демонстраційному обладнанню.

Компанія Goodwin продемонструвала свою продукцію на Великому Слобожанському ярмарку

Відвідувачі ярмарку, а це були здебільшого мешканці Харкова та області, мали нагоду не тільки отримати вичерпну інформацію на стенді Goodwin, але й замовити вподобані СПК у провідного представника компанії Goodwin в цьому регіоні.