Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія VEKA Ukraine починає новий етап національної телевізійної рекламної кампанії

03 липня 2014

Компанія VEKA Ukraine починає новий етап національної телевізійної рекламної кампанії. Нам вдалося оптимізувати її тривалість і істотно розширити аудиторію: тепер, крім каналів групи "1+1", рекламу VEKA побачать телеглядачі, що віддають перевагу програмам та серіалам каналу "Інтер". Кампанія триватиме три місяці. Ролики VEKA побачать 28 мільйонів глядачів; більша частина з них побачить наші рекламні повідомлення більше трьох разів.

Нашим основним маркетинговим партнером знову став Ігор Кондратюк - популярний ведучий і продюсер, добре відомий українській аудиторії, у якої користується значною довірою. Для підвищення ефективності наших маркетингових комунікацій ми розробили цілий спектр різноманітних інструментів - ростові фігури, постери, поліграфічна продукція. За їх допомогою, використовуючи мотиви актуальною кампанії, для нас з вами відкриваються додаткові можливості по залученню клієнтів у ваші офіси та салони продажів. Крім того, їх використання дозволить максимально швидко і ефективно обладнати салони ваших дилерів (торгових партнерів), щоб вони виглядали сучасно і привабливо.

Телебачення - не єдиний рекламний інструмент VEKA. Крім нього, ми активно рекламуємо нашу продукцію за допомогою інтернету, ставши одним ыз найпопулярніших та найбільш впізнаваних брендів у віконній категорії будівельних матеріалів і технологій.

Активна телевізійна кампанія, потужне просування в інтернеті, широкий спектр навчальних програм VEKA Professional, гнучка асортиментна політика - все це дозволить нам зробити важливий крок вперед, збільшити нашу ринкову частку і створити надійний початок для розвитку успіху в умовах нової економіки.

Відділ маркетингу VEKA Ukraine завжди радий відповісти на Ваші запитання.