Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Панорама" та VEKA Professional продовжують навчальний курс для своїх партнерів

27 лютого 2013

22 лютого компанія "Панорама" та VEKA Professional провели технічний семінар для монтажників та замірників на тему "Майстерність заміру та монтажу СПК".

Семінар зорієнтований на якісне підвищення рівня надання послуг клієнтам та популяризацію герметичного, так званого "теплого" монтажу металопластикових вікон та дверей віконної компанії "Панорама".

На навчанні були розглянуті такі питання як:

  • яким навантаженням піддаються змонтовані металопластикові вікна та двері;
  • які кріпильні матеріали потрібно використовувати в різних типах будинків;
  • як правильно розміщати кріпильні елементи;
  • які з’єднувачі потрібно використовувати в залежності від виду конструкції;
  • як правильно виконати ізоляцію та герметизацію монтажних швів;
  • основні вимоги та особливості здійснення заміру.

Технічний спеціаліст компанії VEKA Юрій Буткалюк ознайомив учасників з асортиментним рядом, технічними особливостями і перевагами виробів віконної компанії "Панорама" з профільних систем VEKA, зробивши акцент на високій якості, довговічності та широких технічних можливостях при склінні будинків та інших об’єктів. Спеціально для замірників та монтажників розроблено посібник, що включає теоретичну частину і наглядні практичні приклади та рекомендації які можуть використовуватися в повсякденній роботі.

Компанія "Панорама" та VEKA Professional продовжують навчальний курс для своїх партнерів

Щоб закріпити теоретичний матеріал, ТМ "Панорама" в подальшому для своїх партнерів проводитиме майстер клас з проведення теплого монтажу.

Ми впевнені, що сьогодні енергозбереження стає не просто економічно доцільним кроком, а безпосередньою вимогою часу. А практичне освоєння переваг високоякісної продукції та герметичного монтажу, який пропонує компанія "Панорама", дозволить значно підвищити рівень кваліфікації працівників, а також — використовувати отримані навики у повсякденній роботі.