Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія GOODWIN та Modern-House представили ексклюзивне скління котеджу

03 грудня 2020

Компанія GOODWIN та Modern-House представили ексклюзивне скління котеджуПартнер VEKA Україна компанія GOODWIN разом з компанією Modern-House представили об'єкт-інсталяцію, на прикладі якого продемонстрували унікальність покриття профілю SPECTRAL Антрацит, а також високу якість монтажу скління в котеджі.

Площа скління двоповерхового котеджу, розташованого в мальовничому місці передмістя Києва, склала 33-35% від загальної площі стін. Всі конструкції, з двокамерними склопакетами та енергоефективними стеклами, були виконані на базі профілю Sofline 82, з покриттям SPECTRAL Антрацит, що має безліч переваг – матова поверхня відмінно протистоїть ультрафіолету, атмосферним опадам та механічному впливу. Але SPECTRAL Антрацит — це своєрідний тест для виробника, тому що унікальний колір зобов'язує здійснювати ретельний контроль продукції.

Складність при склінні полягала ще і в тому, що вікна, які по проекту повинні були йти в підлогу, було замовлено і виготовлено ще до того, як було повністю завершено будівництво, тобто рівні «брудної» та «чистої» підлоги були умовні, і треба було грамотно продумати терморозрив між вуличною та внутрішньою частиною. Фахівці GOODWIN застосували кілька прийомів під час монтажу, щоб забезпечити кращий захист від проникнення холоду та вологи всередину приміщення. Тому сміливо можна стверджувати, що унікальність цього проекту, не тільки у великій площі скління та унікальній ламінації, а й в монтажі.

Зауважимо, в будинку, загальною площею 450 м.кв., на опалення витрачається - 2 кВт/год. у найхолодніший місяць, і в цьому чимала заслуга скління від GOODWIN.

З роботою партнерів VEKA Україна можна ознайомити в новому відео на нашому YouTube-каналі:



 Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine