Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Клуб "Вікно Плюс professional" поповнився новими учасниками

30 вересня 2013

Компанія "Вікно Плюс" успішно продовжує навчання представників дилерської мережі. Враховуючи той факт, що зараз пік сезону, всі партнери охоче беруть участь у тренінгових програмах та активно вступають в клуб професійних консультантів.

20 вересня 2013 серед співробітників "Вiкно Плюс" була проведена атестація, при успішному проходженні якої продавець отримує статус менеджера-консультанта. В якості підтвердження всім склавшиим тестування були вручені відповідні сертифікати.

У цей же день співробітники компанії мали можливість пройти тренінг, присвячений технікам та методами підвищення ефективності продажів, а також дізнатися про особливості профільних систем VEKA.

Тренінг, присвячений технікам та методами підвищення ефективності продажів

Учасники тренінгу підтвердили потребу подібних освітніх програм, а також готовність і надалі підвищувати професійний рівень. Знання ефективних методик та вміння грамотно розповісти про унікальні якості продукту дозволить грамотно відповідати на запитання покупців, оперативно здійснювати консультаційну діяльність та підвищити продажі світлопрозорих конструкцій.

Тренінг, присвячений технікам та методами підвищення ефективності продажів