Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Каталог VEKA тепер і для Android

13 вересня 2013

Компанія VEKA Rus & Ukraine підготувала нову версію каталогу VEKA для iPad v.1.3., а також довгоочікувану версію для Android! На початку цього року було презентовано унікальний електронний каталог VEKA для iPad. А сьогодні вже готова не тільки його оновлена ​​версія, а й розроблений додаток для Android.


Тепер власники всіх планшетів можуть вивчити ілюстрований каталог з можливостями виготовлення і застосування ПВХ-конструкцій VEKA. Всередині програми також розміщені огляди можливих варіантів світлопрозорих елементів, статті по вибору вікон, а також довідник з профільних систем з кресленнями перерізів і можливістю 3D-перегляду.


Що ж нового запровадили фахівці в каталог, що тепер доступно також користувачам на Андроїд.

  • Оновлена ​​і розширена інформація в каталозі.
  • Додана можливість збільшення фотографій, що ілюструють тематику розділу.
  • Додано розділ «Новини», в якому крім новин VEKA дублюються також новини, призначені тільки для партнерів VEKA (доступ можливий при авторизації на сайті veka.ru або veka.ua).

Каталог VEKA

 

 Саме ці нововведення і функції дозволяють використовувати електронний каталог в повній мірі в презентаційних цілях для покупців у точках продажу, а також на виїзних презентаціях. 

Важливо, що при використанні програми VEKA як для iPad так і для Android передбачена функція ко-брендингу додатки, а саме можливість спільного розміщення логотипів.


Додаток доступний для завантаження:

В AppStore: https://itunes.apple.com/ru/app/katalog-veka/id585151339?mt=8.

В Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.veka.catalog.