Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Інновації VEKA - унікальне поєднання краси і надійності

17 жовтня 2018

Інновації VEKA - унікальне поєднання краси і надійностіВиставка "WindoLviv - 2018", що пройшла у вересні 2018 року у Львові, стала справжньою подією в житті віконної галузі України. У рамках форуму VEKA Україна спільно з партнером " ВікноПлюс" представила унікальний стенд з ексклюзивними зразками, про що на сайті VEKA був розміщений огляд з галереєю експонатів виставки.

Сьогодні, у відеоогляді, представники VEKA більш детально розкажуть про експозицію, яка передбачувано виділялася на виставці кількістю новинок і нестандартних рішень. Одна з них - система панорамного скління VEKASLIDE, що дозволяє виготовляти "стіни, що зникають" - панорамні двері довжиною до 6,5 метрів, які створюють абсолютно нове відчуття комфорту в будинку або офісі. Не забута й естетична сторона: серед експонатів на стенді VEKA були вікна, виконані в оригінальному кольорі за допомогою алюмінієвих накладок. Їх перевагою є не тільки те, що вони можуть бути швидко пофарбовані в будь-який колір, але й захисні властивості - такі накладки надійно захищають пластик від агресивного впливу зовнішнього середовища.


Також була представлена ​​ціла колекція експонатів, що ілюструють виняткові можливості віконних систем VEKA у сфері функціональності та дизайну. Навіть звичайне біле вікно стає іншим, якщо проявити фантазію та використовувати різноманітні декоративні елементи з програми VEKA - це дозволяє вписати вікно в практично будь-який архітектурний контекст. Велику увагу відвідувачів привернула штульпова конструкція, виконана в ексклюзивному кольорі  Cherry Amaretto. Цей унікальний колір, розроблений італійськими дизайнерами, доступний в Україні тільки партнерам VEKA.