Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"ГРАНД ЯМЗ" підвела підсумки творчого конкурсу для дітей "Вид із мого вікна"

20 вересня 2013

Компанія "ГРАНД ЯМЗ", партнер VEKA з міста Ясинувата, підвела підсумки творчого конкурсу для дітей "Вид із мого вікна", який проводився в мережі всіх фірмових салонів компанії з 20 червня по 20 серпня 2013 року.

Маленьким учасникам конкурсу необхідно було відправити на адресу компанії історію, написану ними, про вид із їхнього вікна і прикласти до розповіді фотографію на фоні старого вікна. У конкурсі взяло участь велика кількість дітей, кожна історія яких була цікавою, живою і яскравою. На жаль, не всі учасники можуть бути переможцями, тому організатори конкурсу були змушені вибрати найцікавіші і захоплюючі історії.

Журі конкурсу обрало 10 переможців, які стали щасливими володарями нових металопластикових вікон ГРАНД з профілю VEKA, оснащених енергозберігаючими склопакетами, високоякісною фурнітурою та екологічно чистими німецькими підвіконнями. Переможцями конкурсу стали:
   

  • Клячина Даша, м. Алчевськ;
  • Харахоркіна Катя, м. Харцизськ;
  • Зубов Денис, м. Алчевськ;
  • Федоренко Іра, м. Ясинувата;
  • Нагірна Діана, сел. Ясинівка;
  • Марченко Данил, м.Макіївка;
  • Сьомочкін Даня, м. Ясинувата;
  • Маркін Артем, м. Ясинувата ;
  • Зятина Єгор, м. Ясинувата ;
  • а також учні студії "Сходинки" та їх керівник Оксана Медведєва, м. Ясинувата .

10 вересня у фірмовому салоні компанії "ГРАНД ЯМЗ" відбулося урочисте вручення подарункових сертифікатів, які дають їх пред'явнику право на придбання нового вікна для дитячої кімнати та отримання додаткової знижки на всі види металопластикових конструкцій при їх наступній покупці.

Успішна реалізація цього соціально значущого проекту була б неможливою без участі партнерів компанії "ГРАНД ЯМЗ" серед яких і компанія з виробництва металопластикових профілів VEKA UKRAINE. Дякуємо Вам за увагу і допомогу - за той внесок, який Ви зробили в розвиток творчого потенціалу діточок.

Компанія "ГРАНД ЯМЗ" висловлює подяку всім учасникам конкурсу за довіру, за віру в перемогу, за щирість, за те, що змогли розкрити нам свої маленькі таємниці. У кожної дитини своє особливе уміння бачити, думати і відчувати, і організатори змогли гостро відчути завдяки нашому проекту. Компанія "ГРАНД ЯМЗ" бажає всім діткам здоров'я, творчого натхнення, гарного настрою, любові, нехай кожна хвилинка їх життя буде яскравою, насиченою, незвичайною, повною незабутніх вражень і приємних сюрпризів!