Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"Гранд" - офіційний спонсор конкурсу читців і конферансьє

06 травня 2014

Завод вікон і дверей "Гранд" в черговий раз став офіційним спонсором дитячого творчого конкурсу читців і конферансьє ім. Н.О Гриценко.

Захід, що пройшов 25 квітня в місті Ясинувата, було присвячено 200-річчю з дня народження Тараса Шевченка. Всі учасники виконували твори знаменитого українського поета і прозаїка.

У конкурсі взяли участь 32 людини з шести шкіл міста віком від 7 до 16 років. Всі конкурсанти продемонстрували вміння працювати з текстом, артистизм і творчі здібності. Всі переможці отримали пам'ятні призи від офіційного спонсора конкурсу - заводу "Гранд". Приємним сюрпризом для переможців у молодшій віковій категорії Анастасії Непочатової і Марини Горіховою стало рішення голови журі - директора заводу "Гранд" про виділення талановитим читцям спеціального призу - безкоштовну установку металопластикового вікна з профілю VEKA. Вчителі та журі отримали подарункові сертифікати на додаткову знижку на вікна "Гранд".

"Гранд" - официальный спонсор конкурса чтецов и конферансье

"Діти - наше майбутнє", - сказали в компанії "Гранд", - "Талановиті діти - це яскраве і щасливе майбутнє міста і країни. Саме тому ми вважаємо вкрай важливим підтримувати починання, спрямовані на розвиток талантів наших дітей".

"Гранд" - официальный спонсор конкурса чтецов и конферансье