Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"GoodWin" : осінній наступ

08 жовтня 2013

Однією з найпомітніших подій українського віконного ринку цієї осені стали конференції для торгових партнерів компанії GoodWin. Вони нагадували просування добре організованою армії - швидко, масштабно, наступально. Три, чотири на тиждень, сотні діючих і потенційних партнерів, презентації, спілкування, обговорення і дискусії - і все це в дуже щільному графіку, цікаво і інформативно.

Причиною настільки помітної активності компанії GoodWin став вибір нового профільного постачальника - німецької компанії VEKA, що стала новим стратегічним партнером харківського виробника.

"Ми робимо ставку на довгостроковий успішний розвиток, - зазначив на одній з конференцій генеральний директор компанії GoodWin Олег Горобець, - VEKA здатна запропонувати нам такий асортимент і такий обсяг сервісу, що ми можемо сконцентруватися на головному - підвищення ефективності виробництва та розвитку збуту готової продукції".

Кульмінацією осінньої компанії GoodWin стала масштабна конференція в Харкові, яка зібрала понад 300 учасників. На форумі виступили представники  керівництва VEKA - генеральний директор VEKARus & Ukraine JosefBeckhoff, 
комерційний директор компанії Андрій Таранушич, керівник технічного відділу Андрій Окулов.

Гості конференції мали змогу з перших рук отримати інформацію про компанію VEKA та її продукти, про нові програми підтримки дилерських продажів, про спільне рекламне просування та технічну підтримку.

"Компанія GoodWin - наш стратегічний партнер у Східній та Центральній Україні, - сказав генеральний гиректор VEKARus & Ukraine JosefBeckhoff - Разом нам доведеться досягнути результатів, що спростовують поширену думку, що ринок України може виживати тільки за рахунок демпінгових продажів. Якість, довіра, безпека - це те, що дозволяє нам рухатися вперед".