Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Генеральний директор VEKA Україна Йозеф Бекхофф: "Український ринок є для нас важливим, тому що це другий за обсягом ринок в Східній Європі"

24 червня 2019

Генеральний директор VEKA Україна Йозеф БекхоффНапередодні святкування 50-річчя VEKA AG Генеральний директор VEKA Україна Йозеф Бекхофф дав інтерв'ю українському виданню "Вікна Двері Вітражі", в якому розповів про етапи розвитку компанії та про те, яке місце займає продукція VEKA на віконному ринку Німеччини та в країнах Східної Європи. 

Також пан Бекхофф зазначив, що тенденції українського віконного ринку за останній рік змінилися - клієнти, для яких до недавнього часу пріоритетною була лише ціна, стали віддавати перевагу якісним конструкціям, здатним забезпечити енергозбереження та безпеку. І ці якості світлопрозорих конструкцій може забезпечити VEKA, яка випускає продукт, який відповідає всім вимогам клієнтів. 

На завершення бесіди пан Бекхофф висловив надію, що частка присутності VEKA на віконному ринку України поступово буде збільшуватися: "Український ринок є для нас важливим, тому що це другий за обсягом ринок в Східній Європі, тому наша мета полягає в тому, щоб як якомога успішніше розвиватися на цьому ринку ".