Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Гармонія теорії та практики: наступний етап співробітництва VEKA та КНУБА

26 грудня 2018

Гармонія теорії та практики: наступний етап співробітництва VEKA та КНУБАБудівництво та архітектура – сфера, в якій ціна помилки занадто висока. Якість цієї галузі напряму пов'язана із рівнем розвитку системи вищої освіти. Щоб він був гідним, потрібні дії, спрямовані, перш за все, на підвищення знань та вмінь фахівців, яких випускають вітчизняні ВНЗ. Тому всі провідні учасники цього процесу об'єднують свої зусилля у напрямку його ефективного розвитку.

20 грудня компанію «ВЕКА Україна» відвідала делегація наукових співробітників Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА) на чолі із заступником директора інноваційної освіти, кандидатом економічних наук Іриною Івахненко. Візит відбувся у рамках підписаної в жовтні 2018 року угоди між VEKA та КНУБА про співробітництво у сфері підвищення кваліфікації фахівців архітектурно-будівельного профілю, розширення професійних знань, інформації, сучасних технологій в галузі будівництва, архітектури та енергозбереження.

Керівник відділу прикладної техніки VEKA Костянтин Костюк та керівник відділу інжинірингу VEKA Дмитро Фірсов провели для гостей детальну та пізнавальну екскурсію виробництвом, ознайомили їх з історією розвитку компанії в Україні, а також – з актуальною інформацією щодо віконного ринку нашої країни. Представники делегації також дізналися про основні етапи проектування і виробництва віконних та дверних систем, а також про солідний досвід комплексного співробітництва глобального концерну VEKA у роботі не лише з компаніями-виробниками вікон, але й з навчальними та проектними організаціями, а також із компаніями-забудовниками.

Гармонія теорії та практики: наступний етап співробітництва VEKA та КНУБА

Результатом зустрічі та переговорів стала «дорожня мапа» співпраці, що дозволить сформувати ефективні кейси програм, які поєднують багаторічний досвід і традиції вищого навчального закладу та провідного світового концерну. Таке гармонійне поєднання теорії з практикою, без сумнівів, значно підвищить рівень кваліфікації фахівців-випускників для будівельної галузі України.