Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Футбольний чемпіонат VEKA відбувся!

29 липня 2013

27 серпня, на футбольному полі пансіонату "Петрово-Дальнє" відбулася найдовгоочікуваніша подія цього літа - Чемпіонат з футболу компанії VEKA Rus & Ukraine. Для боротьби за приз - поїздку до Німеччини на світовий чемпіонат між компаніями VEKA з різних країн - до Москви приїхали футболісти з Новосибірська та України. Москва виставила відразу дві команди: "VEKA Москва виробництво" і "VEKA Москва склад". 

Чемпіонат по футболу компанії VEKA Rus&Ukraine

За регламентом відбулося 2 відбіркових матчі - між московськими командами і гостями. Відкрив турнір матч між "VEKA Москва виробництво" і "VEKAУкраіна", в якому з рахунком 2:0 перемогу здобула московська команда. У другому півфіналі в ході напруженої боротьби "VEKA Москва склад" вирвала перемогу у новосибірських колег з рахунком 3:1. Москвичам по ходу матчу довелося відіграватися, перший м'яч влетів у їхні ворота практично відразу ж після суддівського свистка.

Чемпіонат по футболу компанії VEKA Rus&Ukraine

Таким чином, у матчі за третє місце зустрілися гості столиці з Новосибірська та Києва. Сибіряки здобули непросту перемогу з рахунком 2:1: в ході гри було кілька епізодів, коли кияни могли переламати хід поєдинку.

Чемпіонат по футболу компанії VEKA Rus&Ukraine

У фінальному матчі за перше місце зійшлися московські команди. Обидві почали гру вичікувально, намагаючись по можливості не ризикувати. Лише наприкінці першого тайму "VEKA Москва склад" "розмочив" рахунок. "VEKA виробництво" швидко зрівняло його, а потім ситуація повторилася ще раз. Основний час фінального матчу завершився з нічийним рахунком 2:2. Результат зустрічі вирішили післяматчеві пенальті, де удача виявилася на боці команди "VEKA Rus Москва склад", яка стала заслуженим переможцем турніру. Через два роки москвичам належить представляти VEKA Rus вже на міжнародному футбольному форумі VEKA в Німеччині.

Чемпіонату з футболу було приурочене і сімейне свято для всіх співробітників компанії VEKA. Звичайно, головним видовищем цього дня стала футбольна баталія, проте організатори підготували й  інші розваги для гостей. Для всіх дітей співробітників була організована анімація із ростовими фігурами, аквагримом та музикою. Гості свята змогли поборотися в пінг-понг і пляжний волейбол, спробувати постріляти з лука або розписати стіну графіті.

Дитяче свято компанії VEKA Rus&Ukraine

Дитяче свято компанії VEKA Rus&Ukraine

Увечері всіх присутніх чекав банкет з вишуканими стравами і цікавою розважальною програмою.

"Ми раді, що, незважаючи на не дуже сприятливу погоду, більшість співробітників підтримало ініціативу проведення сімейного свята VEKA", - сказав генеральний директор VEKA Rus & Ukraine Йозеф Лео Бекхофф. - "На таких заходах у всіх співробітників з різних відділів є прекрасна можливість познайомитися ближче, відчути корпоративний дух і просто зарядитися чудовим настроєм. Сподіваюся, що такі свята стануть традицією для компанії VEKA Rus".