Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Fensterbau Frontale 2014: виставка рекордів VEKA

04 квітня 2014

"Віконно- фасадна" виставка Fensterbau Frontale в Нюрнберзі є найбільшим галузевим форумом у світі і однією з найбільших промислових виставок в Європі. За динамікою зростання числа експонентів і відвідувачів Frontale поступається тільки традиційним лідерам - телекомунікаціям і online-технологіями. У 2012 році експонентів в Нюрнберзі було трохи більше 750, в 2014 - вже понад 800. Точна кількість відвідувачів цього року ще не підрахована, але на підставі попередніх даних можна припускати, що їх кількість перевищила показники 2012 приблизно на 15 %.

Головний драйвер віконних технологій, головний рушій інтересу широкої громадськості до їх розвитку - це, безумовно, технології енергозбереження. З 2015 року навіть звичні 70-мм системи будуть виходити в Європі "в тираж", а тому всім відвідувачам, звичайно ж цікаво - що нового і цікавого представлять провідні компанії на Frontale?

VEKA підводить підсумки Fensterbau Frontale 2014

Рекорди виставки не поширюються автоматично на всіх учасників. Щоб стенд був відвідуваним, треба демонструвати на ньому дійсно цікаві рішення. Черговий рекорд цього року поставила VEKA - стенд компанії прийняв майже на третину більше гостей, ніж двома роками раніше.

"Головна причина інтересу до експозиції VEKA - це наші асортиментні рішення, - вважає керівник комунікаційного департаменту VEKA AG Jürgen Herbe, - ми послідовно розвиваємо нашу 82-мм платформу, а цього року нам вдалося зробити важливий крок вперед, представивши партнерам інновацію VEKA Artline 82"

VEKA підводить підсумки Fensterbau Frontale 2014

Платформа Softline 82 розвивається VEKA c 2012 року. Спочатку планувалося, що нове рішення лише доповнить вже наявну профільну систему ALPHALINE 90. Але конструктив SL 82 виявився настільки вдалим, що в сегменті нових програм ця система вийшла на перше місце - майже половина всіх вікон VEKA, що продаються сьогодні в Німеччині, виготовлені з цих профілів. Artline являє собою розвиток цієї інженерної платформи, пропонуючи несподіване рішення в області оптики вікна, коли стулка практично повністю "ховається" за високою рамою. Звертало на себе увагу відвідувачів і нове конструктивне рішення "VEKA Softline 82 Multi Box", реалізоване як вікно зі спареним переплетом, що дозволяє досягти рекордних показників як в області теплозахисту, так і захисту від шуму.

VEKA підводить підсумки Fensterbau Frontale 2014

Новинки чекали відвідувачів і там, де здавалося б, нічого нового бути вже не може: на напрямку ламінації. Дослідницький центр VEKA представив зразки нової технології ламінування профільної поверхні VEKA Spectral. Ця технологія передбачає використання ламінуючих плівок, що володіють підвищеною міцністю і стійкістю: такі плівки практично неможливо подряпати, а їх зовнішній вигляд дуже схожий з металевою поверхнею, що дозволяє застосовувати з паралельно з конструкціями з алюмінію. Поки що це експериментальна розробка, але з високою ймовірністю нова технологія може вийти на виготовленні перших промислових партій вже цього року.

VEKA підводить підсумки Fensterbau Frontale 2014

Російські гості VEKA

Нюрнберзька виставка користується високою популярністю у російських партнерів VEKA. Не дивно, адже найгарячіші новинки на Fensterbau можна побачити швидше за все, саме тут, як правило, проходять найбільш значущі галузеві "прем'єри". Фурнітура, комплектуючі, IT -рішення, супутні матеріали - все це на Frontale представлено в достатку, і на найвищому рівні. Йдучи назустріч побажанням партнерів, для кожної Fensterbau VEKA організовує спеціальні програми відвідування виставки, надає клієнтам та їх дилерам візову, транспортну та організаційну підтримку. Росія, Казахстан, Україна, Білорусь, країни Балтії та Закавказзя - всіх на гостинному стенді VEKA чекали і зустрічали з радістю, як чекають і зустрічають справжніх друзів. Багато переробників заохочують поїздкою в Нюрнберг своїх кращих дилерів, і в цьому році тільки організована група гостей VEKA з Росії була майже 150 чоловік, що представляли нашу країну від Хабаровська до Мурманська.

VEKA підводить підсумки Fensterbau Frontale 2014

"Яким би не був новий сезон, як би не змінився ринок, VEKA зустрічає його у всеозброєнні. - Поділився своїми враженнями від Frontale Керівник Технічного відділу VEKA Rus & Ukraine Андрій Окулов - Наші рішення дозволяють переробникам завжди бути на крок попереду конкуруючих компаній, пропонуючи ринку максимально можливий асортимент профільних програм, від масових до преміальних". Наступна велика виставка тепер чекає нас у Москві, навесні 2015 року.