Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Фахівці компанії "Goodwin" виступили в якості експертів у віконному сервісі

04 серпня 2016

Компанія "Goodwin", партнер VEKA Україна, зважаючи на часті випадки падіння дітей з вікон, пропонує клієнтам крім москітної сітки встановити на вікнах дитячий замок або блокатор.

Москітна сітка, хоч і створює ілюзію закритого вікна, але насправді, вона не є перешкодою для дитини, розповідають фахівці з виробництва вікон компанія "Goodwin".

Для підвищення безпеки маленьких дітей в будинку, фахівці компанії радять придбати додаткове оснащення для вікон, таке як дитячий замок або ручка з блокатором.

Сергій Олексенко, менеджер компанії "Goodwin", розповідаючи про додаткову комплектацію в цілях безпеки, уточнює, що при встановленні блокіратора положення вікна, який розміщується безпосередньо у віконній ручці, блокування здійснюється одним поворотом ключа. Причому вікно можна блокувати як в закритому положенні, так і в положенні "провітрювання".

У вже встановлених вікнах фахівці "Goodwin" рекомендують використовувати дитячий замок, який розміщується під рамою вікна, і з допомогою якого також можна убезпечити дітей від несанкціонованого відкривання зсередини.