Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Дилери та співробітники "Конкорд" відвідали VEKA Ukraine

11 жовтня 2013

У п'ятницю, 11 листопада, підприємство VEKA Ukraine у Броварському районі Київської області відвідали дилери та співробітники одного з найбільших переробників VEKA в Україні - криворізької компанії "Конкорд". VEKA гостинно відчинила свої двері перед дорогими гостями, які отримали можливість познайомитися з екструзійним виробництвом та роботою компанії з перших рук і з "мінімальної відстані".

"Для кожного з нас важливо мати абсолютну впевненість у тому, що ми працюємо з кращим продуктом, - коментувала в кулуарах зустрічі Начальник дилерського відділу "Конкорда" Тетяна Протченко. - Жоден найяскравіший і професійно зроблений рекламний проспект не замінить безпосереднього живого враження, і тому для нас дуже важливо побачити VEKA наживо".
 

Для гостей була організована докладна екскурсія по підприємству, яка включала в себе в тому числі і відвідування лабораторії, що являється, за загальним визнанням, однією з найбільш "просунутих" і оснащених у галузі.

Після екскурсії перед дилерами і співробітниками "Конкорда" виступили провідні фахівці VEKA. Технічний консультант VEKA Дмитро Фірсов представив технічні новинки, керівник маркетингового напряму Сергій Єльников ознайомив гостей з планами по рекламному просуванню, темі Інтернет-просування присвятив свій виступ фахівець з цифрових комунікації компанії Роман Конончук. Великий інтерес викликав виступ керівника навчального центру VEKA Professional Оксани Царалунга, яка представила співробітникам і дилерам "Конкорду" нові програми навчання.