Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Дилер ТМ"ВікноПлюс" взяв участь у форумі VIRA UKRAINE

21 березня 2018

З 15 по 18 березня 2018 року у виставковому комплексі Одеського порту відбувся Міжнародний архітектурно-будівельний форум VIRA UKRAINE. Серед учасників виставки була одеська компанія-дилер ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, що представила велику експозицію світлопрозорих конструкцій.

Пріоритетним напрямом форуму VIRA UKRAINE було сучасне високотехнологічне будівництво в Україні. Традиційно до форуму були присвячені професійні конкурси, учасниками яких стали провідні вітчизняні та зарубіжні архітектурні та будівельні компанії, які працюють в Україні. Також відбулася презентація нового проекту "Будинок під ключ".

Компанія "ВікноПлюс", яка активно розвиває свою дилерську мережу, рік тому відкрила в Одесі два свої представництва, і за короткий час встигла завоювати довіру та популярність у клієнтів. Тому не дивно, що стенд компанії-дилера "ВікноПлюс", представлений на виставці, мав підвищений попит.

Дилер ТМ

Тут були представлені останні зразки продукції, створеної з урахуванням усіх вимог сучасного ринку: французькі балконні двері з накладним шпросом в різнобічній ламінації крем-темный дуб, виконані з профільної системи VEKA SWINGLINE; вікно в ексклюзивному кольорі Cherry Amaretto зі скляним шпросом Crystallight в системі VEKA SOFTLINE 82 та фурнітурою Winkhaus activPilot Select (приховані петлі); двері з Bluetooth і кодовим замком в ексклюзивному кольорі Spectral Ultramatt,  вікно з функцією автоматичного провітрювання та  фурнітурою Winkhaus activPilot Comfort PADM.

Дилер ТМ

Кожен відвідувач стенду "ВікноПлюс" мав можливість ознайомитися детальніше не лише з виставковими зразками, але й отримати вичерпну інформацію щодо асортименту компанії, замовити яку можна в салонах продажів:  вул. Малая Арнаутська, 53 і вул. Толбухіна, 135, ТЦ "Мегабудинок", павільйон 5/7.