Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Багатофункціональні, дизайнерські двері від ТМ «ВікноПлюс» на новому об'єкті в Кам'янець-Подільському

20 листопада 2020

Багатофункціональні, дизайнерські двері від ТМ «ВікноПлюс» на новому об'єкті в Кам'янець-ПодільськомуПро те, що вікна вже давно стали одним з елементів дизайнерських проектів, не є секретом. Завдяки різним формам і ламінації з їх допомогою будівлі можна надати різний вигляд. 

Але, якщо вікно перестало бути простим прямокутним отвором в стіні, то і вхідна група, не змінюючи свого безпосереднього призначення, стала гідною «підтримкою» стильовому напрямку будівлі. Особливо це стосується котеджів, де установка не тільки вхідних і балконних, а особливо розсувних конструкцій найбільш актуальна.

Такий об'єкт в Кам'янець-Подільському продемонструвала компанія «ВікноПлюс», партнер VEKA Україна. Вимоги замовника до дверей були найвищі — вони повинні були бути: комфортні, теплі, протизламні, дизайнерські. Крім систем, що відчиняються навстіж, на різних рівнях будівлі, на терасі були встановлені розсувні конструкції. 

Особливий шарм всім світлопрозорим системам в котеджі надала ламінація в кольорі антрацит, яка вже не перший сезон утримує свої провідні позиції серед замовників і дизайнерів інтер'єрів.

З більш детальною комплектацією всіх систем можна буде ознайомитися після закінчення будівництва котеджу, а поки оцінюємо об'єкт з естетичної точки зору:



 Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine