Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Активності VEKA в Україні

07 жовтня 2013

Компанія VEKA Rus & Ukraine займає на ринку України не останню роль, а в поточному році комунікації VEKA особливо помітні - і в напрямку традиційної реклами (насамперед телебачення), і в сегменті використання інноваційних цифрових засобів просування. З чим пов'язано таке помітне підвищення активності VEKA в Україні? Які цілі переслідує компанія? На всі питання відповів комерційний директор VEKA Rus & Ukraine Андрій Віталійович Таранушич.

Андрій Віталійович, початок осіннього віконного сезону ознаменований появою на українських телевізійних каналах другого флайта рекламної кампанії VEKA. Розкажіть, будь ласка, про цей проект, а також про те, що цікавого і нового ще приготувала VEKA Rus & Ukraine? - Сергій Єльников (VEKA Rus)

Андрій Таранушич: До початку віконного осіннього сезону, який, як правило, є найбільш насиченим замовленнями, ми підготували низку проектів, які спрямовані на створення максимум умов для того, щоб покупці вікон змогли звернути увагу на основні переваги в області рішень для віконних і дверних конструкцій, пропонованих нашими партнерами та їх дилерами.

Детальніше читайте на okna.ua.