Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Active House Days in Ukraine 2019: активних будинків має бути ще більше!

24 червня 2019

Active House Days in Ukraine 2019: активних будинків має бути ще більше!13-14 липня 2019 р. у Львові відбудеться подія №1 для архітекторів та дизайнерів, інженерів та будівельників, приватних та великих забудовників – Active House Days in Ukraine 2019. Компанія VEKA Україна, що виступає Генеральним партнером заходу, люб’язно запрошує друзів, партнерів та всіх, кому не байдужа тема енергоефективності та сталого розвитку, приєднатися до числа слухачів та учасників конференції.

Цього року організатори Active House Days планують перейти від теорії до практики і познайомити присутніх із концепцією активних будинків на прикладі реальних кейсів у форматі доповідей "35+15+10". Також програмою передбачена презентація реальних проектів активних будинків, створених випускниками Active House Academy, та їхній захист перед авторитетним журі. Переможець отримає нагороду: поїздка до Парижа на конференцію Daylight Symposium and Healthy Home Days.

Практика та ще більше практики – під цим гаслом організатори влаштовують навіть розважальну, здавалося б, частину: під час екскурсії бібліотекою Центру Митрополита Андрія Шептицького присутнім наочно продемонструють, яким із вимог Active House відповідає будівля, і як їх можна використати у різних проектах.

Архітектура – це світло. І світла в активних будинках має бути достатньо, тому, щоби гідно впоратися із цим викликом, передбачена спеціальна локація DAYLIGHT visualizer Zone, де кожен зможе розрахувати рівень освітленості у своєму проекті. Крім того, на цю тему багато цікавого та корисного з 50-річної світової практики компанії VEKA розповість у своїй доповіді Дмитро Фірсов, керівник відділу прикладної техніки та відділу інжинірингу VEKA Україна.

І, звісно, куди ж без обміну досвідом та нетворкінгу: консультації, практичні поради та просто приємне спілкування на робочі та позаробочі теми – також передбачені програмою.

Щоб не пропустити подію, натискайте "Піду" на сторінці заходу https://www.facebook.com/events/331040154226581/ – та діліться ним із друзями і колегами. Важливо: участь в Active House Days in Ukraine 2019 безкоштовна, проте кількість місць – обмежена. Поспішайте зареєструватися до 1 липня за лінком: http://activehousedays.in.ua