Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"Замірник вікон 2.0" від VEKA: відтепер точніше, оперативніше, акуратніше

14 серпня 2019

"Замірник вікон 2.0" від VEKA: відтепер точніше, оперативніше, акуратнішеVEKA Україна представляє оновлений та покращений мобільний застосунок для зняття замірів віконних та дверних конструкцій – "Замірник вікон 2.0".

Що написано пером, не вирубати сокирою? Лише не у випадку зняття замірів майбутніх пластикових вікон! Шкільний зошит (у кращому випадку, фірмовий блокнот) та простий олівець – розповсюджені та, на жаль, далеко не найнадійніші інструменти замірників багатьох віконних компаній. Металопластикові же конструкції – місце, де помилка у замірах лише на кілька міліметрів може вельми розчарувати і замовника, і монтажників, і виробника. Тому, з метою економії часу, грошей та нервів всіх учасників процесу, а також щоб зробити самі заміри точнішими, оперативнішими та акуратнішими, VEKA створила свого часу мобільний застосунок "Замірник вікон". А відтепер виробник ПВХ-профілю представляє більш довершену його версію: "Замірник вікон 2.0" із розширеними можливостями для користувачів цього інструменту.

В оновленому "Замірнику вікон 2.0" заміри світлопрозорих конструкцій здійснюються ще простіше та зручніше. За лічені секунди можливо індивідуально налаштувати параметри замірів для кожного з об'єктів, сконструювати майбутню віконну чи дверну конструкцію в редакторі або ж скористатися бібліотекою типових рішень. А потім, не сходячи з місця, відправити проект електронною поштою на розрахунок.

Авторизовані користувачі – партнери VEKA Україна та їхні дилери – мають розширений перелік можливостей для максимально ефективного використання "Замірника вікон 2.0". Зокрема, їм доступна опція налаштування шаблону з індивідуальними параметрами заміру та експорт цього шаблону для замірників чи дилерів. Крім того, вони можуть створити власну бібліотеку з кресленнями найпопулярніших та найчастіше затребуваних у роботі конструкцій. І також – скористатися можливостю вивантаження файлів обміну.

VEKA-Zamerschik-Okon_web.jpg

Суттєвою перевагою оновленого "Замірника вікон 2.0" також стала можливість для авторизованих користувачів зберігати всі заміри у "хмарі". Блокнот та олівець можна забути в офісі/вдома чи загубити; дані із "хмари" будуть доступні де завгодно і в будь-який момент.

Власне авторизація також стала простішою. У новій версії застосунку механізм активації більше не потребує вводу унікального коду: його замінила авторизація користувача шляхом реєстрації.

Для легкого та приємного знайомства із застосунком та подальшого його ефективного використання, VEKA Україна підготувала вичерпні відеоінструкції:

Як розпочати роботу із застосунком "Замірник вікон 2.0" для користувача: https://youtu.be/JZLcNl1mPtc.

Як працювати із застосунком "Замірник вікон 2.0" для адміністратора компанії-постачальника: https://youtu.be/2gTpoQrqlG4.

Як працювати із застосунком "Замірник вікон 2.0" для адміністратора компанії-дилера: https://youtu.be/uVE7I71F8Iw.

Застосунок "Замірник вікон 2.0" є безкоштовним і доступний для завантаження:

в AppStore

https://apps.apple.com/ru/app/%D0%B7%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%89%D0%B8%D0%BA-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BD-2-0/id1455318730

в GooglePlay  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.veka.windowmeasurer.new