Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Яким має бути вікно на кухні

02 серпня 2021

Каким должно быть окно на кухнеВласникам приватних будинків при проектуванні скління пощастило набагато більше, ніж мешканцям багатоповерхівок. Якщо у квартирі, наприклад, на кухні облаштовані комунікації від початку диктують ергономіку простору, то в приватному котеджі розташування робочої поверхні уздовж вікна — завдання цілком здійсненне, головне, щоб кухонне вікно було виконано і встановлено з урахуванням всіх потреб власника.

Вибираючи скління для кухні, потрібно обов'язково пам'ятати, що ця кімната — з особливим мікрокліматом і вологість в цьому приміщенні вище, ніж в інших кімнатах, тому що приготування їжі призводить до значного збільшення випарів. І, якщо влітку вікна відкриті і проблем немає, то взимку вікна можуть «заплакати» і привести до промерзання та утворення цвілі.

Щоб перебування в цьому приміщенні було комфортним, вікно повинно відкриватися і встановлюватися на мікропровітрювання без проблем. Для цих цілей вікно може бути обладнано спеціальною фурнітурою з установкою ручки в нижній частині рами. Завдяки чому дотягнутися до ручки через стільницю значно легше. Крім того, можна встановити додаткові опції: дистанційне керування відкривання вікна на провітрювання, а з встановленими датчиками сигналізації власники будинку отримають додатковий захист від непроханих гостей.

Так, на прикладі кухонного вікна з профілю VEKA Softline 82 з оригінальним розташуванням ручки — в нижній частині стулки, технічний представник VEKA Україна Юрій Буткалюк продемонструє особливості та переваги обраного рішення по склінню.

Дивіться нове відео на нашому YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine