Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Яким має бути безпечне вікно?

19 липня 2021

Яким має бути безпечне вікно?Питання безпеки є актуальним, мабуть, завжди і всюди. Чи то квартира, особливо, якщо вона розташована на першому або останньому поверсі, і звичайно, приватний будинок. За статистикою 70% несанкціонованого проникнення в оселю відбувається не через двері, а через вікна.

Чи можна убезпечити себе, встановивши вікна з високим ступенем зламостійкості? Звичайно можна. І, перше, на що треба звернути увагу – це профіль, з якого зроблено вікно, він повинен бути класу А. На такі вікна встановлюється багатофункціональний склопакет і протизламна фурнітура, завдяки якій віджати або підняти стулку дуже складно. А, якщо врахувати, що зломщики обмежені у часі і навряд чи будуть застосовувати складні електричні інструменти, бо можуть привернути до себе увагу, то таке вікно стане справжньою перешкодою для непроханих гостей.

Наступний етап щодо підвищення заходів безпеки – обладнання віконних конструкцій датчиками з інтеграцією в систему «розумний будинок». При будь-якій спробі відкрити вікно, спрацьовує захист, і сигнал надходить на пульт охоронної системи. Якщо стулка знаходиться в режимі провітрювання, це не робить її більш вразливою, тому що при спробі відкрити вікно ззовні, так само спрацьовують датчики.

На прикладі конструкції, виконаної з профілю Softline 82, за всіма нормами протизламності RC2, технічний представник VEKA Україна Юрій Буткалюк демонструє роботу вікна з підвищеним ступенем зламостійкості.

Більш докладно про те, що таке безпечне вікно, дивіться в нашому новому відео на YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine