Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Як засклити власний будинок за технологією Active House

13 вересня 2021

Як засклити власний будинок за технологією Active HouseБудинок, побудований відповідно до концепції Active House, це вже не далека перспектива, а реальність. Адже два роки тому такі проекти ще здавалися нездійсненною мрією та існували лише на ескізах, презентованих у рамках Active House Days у Львові, за безпосередньої підтримки VEKA Україна.

Реалізувати на практиці всі технологічні прийоми, які відповідають філософії активного будинку, вдалося завдяки участі компанії «Вікна-Стар», дилера партнера VEKA Україна – компанії ТМ «ВікноПлюс». Новий проект, а це приватний будинок, зведенням якого займався сам господар, відповідає трьом основним складовим концепції Active House: це екологія, комфорт, енергозбереження, і ще важливий фактор – безпека. І у віконних конструкціях всі ці чотири блоки реалізовані.

Розрахунки, які були зроблені на стадії ескізу будинку, давали точні дані, до см2, яка повинна бути площа скління в будинку для максимального забезпечення приміщень денним світлом в будь-яку пору року. Адже цей фактор безпосередньо впливає не тільки на мікроклімат в будинку, але й на здоров'я людини, його життєву активність. Так в будинку з'явилося і панорамне скління великою площею, скляні двері та вікна, кожне з яких виконує відразу кілька функцій – служить прекрасним джерелом денного світла, а також є зламостійкими та естетичними. Всі конструкції були виконані на базі профілю Softline 82, з двоконтурним ущільненням, з двокамерними склопакетами, енергозберігаючим склом і теплою дистанційною рамкою, обладнані датчиками сигналізації, які спрацьовують при першій спробі проникнення. Тому конструкції, які встановлені в цьому будинку, відповідають класу безпеки RC 2.

Естетичну складову проекту з успіхом виконало покриття VEKA SPECTRAL, а також грамотно підібрана фурнітура.

Це далеко не всі родзинки цього проекту, докладно про технічні прийоми, монтаж, оригінальні рішення для окремих вікон і для всього проекту в цілому, розповість представник VEKA Україна в новому відео:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine