Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

«Вікно в Японію» в Харкові: симбіоз сучасних технологій VEKA і шедеврів мистецтва

09 серпня 2021

«Вікно в Японію» в Харкові: симбіоз сучасних технологій VEKA і шедеврів мистецтваУнікальна технологія покриття VEKA Spectral знайшла своє застосування не тільки в віконної індустрії, але з деяких пір стала сполучною ланкою між сьогоденням і минулим, дозволила зупинити час і стикнутися з прекрасним.

Акції «Вікно в Японію», ініційовані виданням про дизайн, архітектуру та урбаністику PRAGMATIKA.MEDIA і при безпосередній участі VEKA Україна, починаючи з минулого року, пройшли в Києві, Одесі та Львові.

І ось в кінці липня цього року експозицію, в якій були представлені шедеври японського мистецтва з колекції головного редактора PRAGMATIKA Костянтина Ковшевацького, приймала Харківська муніципальна галерея. Завдяки віконним «капсулам» від компанії VEKA, кожен відвідувач виставки зміг побачити, як за допомогою сучасних технологій можна забезпечити збереження крихких і світлочутливих творів мистецтва на довгі роки.

З вітальним словом перед гостями експозиції виступила власниця галереї Тетяна Тумасян і головний редактор журналу PRAGMATIKA Костянтин Ковшевацький, який розповів про представлені роботи та можливості погляду на сучасні твори з точки зору історії.

«Вікно в Японію» в Харкові: симбіоз сучасних технологій VEKA і шедеврів мистецтва

Представники VEKA Микола Бондаренко та Дмитро Фірсов розповіли учасникам заходу про компанію, продукти та рішення, якими можуть сьогодні користуватися архітектори у своїй непростій роботі, надаючи будь-якому будинку неповторного вигляду. Крім того, було приділено увагу такому важливому аспекту як екологія і взаємодія підприємства зі світовими організаціями в цьому питанні. Також розглядалося питання глобалізації процесів, і як це впливає на повсякденне життя не тільки виробників вікон, але й споживачів.

«Вікно в Японію» в Харкові: симбіоз сучасних технологій VEKA і шедеврів мистецтва

У зв'язку зі знятими жорсткими карантинними обмеженнями, багато учасників заходу були раді живому спілкуванню і можливості отримати цінну інформацію з перших вуст. Особливу увагу учасники зустрічі приділили розробкам компанії VEKA в частині програмного продукту WinDoPlan і можливості роботи з ним в проектних середовищах Archicad і Revit.

Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine